Una sèrie de preguntes que rebo sovint.

Quines mesures de protecció prens contra la COVID-19?


La seva seguretat és molt important per a mi. Les cites es reserven per a minimitzar el contacte entre clients. L’estudi i la llitera de massatge es netegen acuradament amb productes de neteja i desinfecció
després de cada massatge. També canviem les tovalloles i llençols en cada sessió. Si us plau, portin posada la màscara abans de començar el massatge. Si no tenen màscara, podré proporcionar-los-en una.

Què ocorre si no em sento bé o tinc símptomes de refredat o febre?


Si us plau, informe’ns si no es troba bé o si té algun símptoma i canviarem sense cap penalització la data de la cita perquè puga gaudir del massatge.

Puc cancel·lar la meva cita?


Agrairíem que avisara amb antelació. Si us plau, digui’ns amb almenys 24 hores d’antelació si vol canviar de data la seva sessió.

Puc dutxar-me en el seu estudi?


Disposa de productes de dutxa i d’higiene. Si us plau, informi’ns de si necessita una dutxa abans o després del massatge i m’encarregaré que
pugui prendre-la.

Quina roba he de portar?


Els meus massatges són de cos sencer, per la qual cosa no és necessari portar roba especial. La seva intimitat serà respectada en tot moment.

Com és l’estudi?


És un estudi privat situat al cor de Barcelona, amb una sala de massatges d’alt nivell i una llitera per a la seva màxima comoditat i seguretat.

Quins tipus d’olis faig servir?


Tinc un gran assortiment d’olis essencials orgànics. Pot triar el que prefereixi per al massatge.

Tinc un problema de salut o una operació recent. Puc fer-me un massatge?
Si us plau, abans de sol·licitar un massatge faci’m saber si pren alguna medicació, si acaba de ser operat o si té problemes de salut o al·lèrgies. Faré tot el possible per a adaptar-me a les seues necessitats, però és la seva responsabilitat assegurar-se que no hi hagi contraindicacions en rebre un
massatge. Consulti sempre amb el seu metge. Jo no estic capacitat per a assessorar-lo mèdicament.

Per què hi ha un recàrrec per als massatges a domicili?


Ofereixo tractaments d’alta qualitat i he de portar la meua llitera de massatges a sa casa. El recàrrec serveix per a cobrir els costos del transport.

És possible contractar a un massatgista per a esdeveniments privats o festes?
Sí! És la millor manera que els seus convidats no obliden la seva festa. Si us plau, envie’m un missatge per a saber preus i ofertes.

Són els massatges gai friendly?


La comunitat és gai és benvinguda. La diversitat és el que dona color a les nostres vides. Sigui quina sigui la teva edat, el teu gènere, la teva orientació sexual o altres característiques, sempre seràs benvingut.